Napractiva - Järfällas naprapat - Bästa naprapat i Järfälla - Logga - Vit - 80x79

På din ort

Hembesök & kundbesök i Järfälla med omnejd! Trevliga lokaler i Stockholm & Sollentuna.
Naprapat Järfälla - Napractiva - Järfällas naprapat - Bästa naprapat i Järfälla - Logga - Separator with icon - 55x54
Bästa naprapat, massör & akupunktör Järfälla - Napractiva - Järfällas naprapat - På din ort - 1

HEMBESÖK & KUNDBESÖK I JÄRFÄLLA

Slipp stress kring resande i en storstad! Spara massor av tid och fokusera istället all din energi på att koppla av, bli bättre och må bäst – när du vill, var du vill. Inget mer letande efter parkering eller nästa buss / tåg, i sommarhettan eller vinterkylan! Vår kompetenta, proffsiga naprapat, massör / massös eller akupunktör kommer istället till dig där du är i Järfälla, så att du kan fokusera på din återhämtning istället, i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats. Om du är baserad i Järfälla kan du nu spara massor av tid och energi, samt helt slippa stress som resor till och från lokaler i en storstad medför. Väl mött!

BOKA TID I JÄRFÄLLA
Bästa naprapat, massör & akupunktör Järfälla - Napractiva - Järfällas naprapat - På din ort - 2

LOKAL I STOCKHOLM

Föredrar du istället att resa till och besöka en lokal är du även alltid varmt välkommen att boka en tid i vår trevliga lokal på Sankt Eriksgatan 48D i Stockholm – i hjärtat av Stockholm! Ett oslagbart kommunikativt läge med närhet till både kollektivtrafiksstation: Fridhemsplan & kollektivtrafiksstation: Sankt Eriksplan. Lysande parkeringsmöjligheter finns dessutom, med gott om parkeringsplatser i omedelbar närhet – Fridhemsgaraget ligger strax intill lokalen. Lokalen är belägen i entréplan vilket gör den lättillgänglig för alla besökare. Hjärtligt välkommen!

VISA PÅ GOOGLE MAPS
Bästa naprapat, massör & akupunktör Järfälla - Napractiva - Järfällas naprapat - På din ort - 3

LOKAL I SOLLENTUNA

Föredrar du att resa till och besöka en lokal har vi även en trevlig lokal i Sollentuna – i Aniarahuset, på Aniaraplatsen i Sollentuna, strax intill Sollentuna Centrum. Bra parkeringsmöjligheter finns även här, med gott om parkeringsplatser – Sollentuna Centrums parkering ligger bakom hörnet.

VISA PÅ GOOGLE MAPS
Naprapat Järfälla - Napractiva - Järfällas naprapat - Bästa naprapat i Järfälla - Logga - Separator with icon - 55x54

Hembesök & kundbesök inom hela Storstockholm!

Vi har fantastiska nyheter för kunder som vill njuta av våra populära behandlingar direkt i komforten av sitt eget hem eller använda detsamma på sitt företag, hotell eller annan valfri plats! Vi erbjuder nu denna nya möjlighet till alla våra kunder i hela Storstockholm. Du kan närsomhelst snabbt & enkelt boka alla våra tjänster – nu även med hembesök och / eller kundbesök överallt, i hela Storstockholm. Kartan nedan visar området där det är möjligt att boka alla våra tjänster med hembesök eller kundbesök. Nu kan du boka bästa naprapater, massörer & akupunktörer överallt du befinner dig i bl a: Stockholm, Sollentuna, Bromma, Haninge, Huddinge, Järfälla, Kungsholmen, Solna, Sundbyberg, Södermalm, Södertälje, Täby, m fl! Att välja våra tjänster som naprapatbehandling, massage och akupunktur med hembesök eller kundbesök innebär att du får den ultimata upplevelsen direkt i ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats du föredrar. Detta alternativ är perfekt för personer som värdesätter bekvämlighet och personlig anpassning av vård, samt för alla som av olika skäl inte kan eller inte tycker om att resa till en lokal. Man behöver inte oroa sig för att resa eller besöka en lokal där andra personer kan påverka ens upplevelse. Istället kan man återvinna sin hälsa, energi och styrka i en trygg och bekväm miljö där man känner sig som mest avslappnad. Att boka hembesök eller kundbesök är mycket enkelt och flexibelt (oavsett om du bokar som privatperson eller företag), förenklar din väg till välbefinnande och ger dig möjlighet att njuta av och använda alla våra terapeutiska behandlingar när och var det passar dig bäst. Så hjärtligt välkommen med din bokning – nu även möjligt hemma hos dig eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats – var än det passar dig bäst och inom hela Storstockholm!

Google Recensioner
4.9
219 recensioner
×
js_loader
Vi använder cookies. Hantera.
Vi använder cookies. Hantera.
Boka tid