Napractiva - Järfällas naprapat - Bästa naprapat i Järfälla - Logga - Vit - 80x79

Naprapatbehandling Järfälla

Du kan slippa smärta & obehag redan idag!

Naprapatbehandling Järfälla

Behandlingar, Tjänster

Vår naprapatbehandling kan hjälpa dig slippa smärta & obehag redan idag! Du är hjärtligt välkommen att boka Napractiva – Järfällas naprapat och vår naprapatbehandling i Järfälla, bästa naprapatbehandling i Järfälla! God hälsa är viktigt – egentligen viktigast. Oavsett om du lider av långvarig smärta, har fått ett ryggskott eller dras med migrän, kan vår naprapatbehandling hjälpa dig. Hos oss på Napractiva – Järfällas naprapat träffar du erfarna, kunniga och proffsiga naprapater nära dig i Järfälla. Vi tillhandahåller unikt effektiva naprapatbehandlingar som lindrar smärta och obehag av alla slag, samt kan även användas i slagkraftiga förebyggande åtgärder. Naprapatbehandlingen kompletteras hos oss ofta med konkreta råd om ergonomi och hjälp kring egenträning.

Det är väldigt enkelt att boka en av våra trevliga & kompetenta naprapater i Järfälla – tryck bara på knappen ’Boka tid’ nedan eller till höger. Alla våra naprapater erbjuder holistiska, trygga och kompletta naprapatbehandlingar i Järfälla, inklusive även massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching och friskvård för personal i hela Järfälla. Varmt välkommen!

BOKA TID
Naprapatbehandling Järfälla: Boka en tid - det är aldrig för sent att komma till oss!

Vår naprapatbehandling i Järfälla kan hjälpa dig med många olika typer av besvär, såsom till exempel: nacksmärta, nackvärk, ont i nacken, nackspärr, huvudvärk, spänningshuvudvärk, migrän, axelsmärta, axelvärk, smärta i hand / handled / armbåge, musarm, tennisarmbåge, ryggont, ryggsmärta, ont i ryggen, ryggskott, knäsmärta, löparknä, höftsmärta, höftvärk, ischias, fotsmärta, smärta i fotled, hälsporre, idrottsskador, muskelspänningar, med många fler. Så hjärtligt välkommen att – närhelst du kan – boka en tid hos oss för att få snabb hjälp, samt slippa besvär, smärta och obehag redan idag – vi finns här för dig och kan hjälpa dig!

Undrar du kanske över vad naprapati är? Naprapati är en manuell behandlingsteknik som används främst för att lindra smärta och återställa rörlighet i kroppen. En naprapat är en legitimerad vårdgivare som är specialiserad på 100% trygg behandling av alla möjliga muskel- och ledproblem. Naprapati är en välkänd och respekterad behandlingsform i Sverige och här hos oss på Napractiva – Järfällas naprapat i Järfälla finns flera, riktigt proffsiga och erfarna naprapater som snabbt kan hjälpa dig må mycket bättre!

En av fördelarna med naprapatbehandling är även att det är en helt naturlig behandling som inte kräver mediciner eller kirurgiska ingrepp. Genom att arbeta med musklerna och lederna kan en naprapat hjälpa dig att snabbt lindra smärta & återställa rörlighet i kroppen. Naprapati fokuserar alltid på att hitta rotorsaken till problemet och behandla det, snarare än att bara behandla symtomen.

En annan fördel med naprapatbehandling är att det kan hjälpa till att förhindra skador och smärta även i framtiden. Genom att förbättra rörligheten och kroppshållningen kan en naprapat hjälpa dig att undvika skador och smärta som kan uppstå genom t ex arbetssätt, dålig kroppshållning och rörelsemönster. Att ha en bra kroppskontroll är särskilt viktigt för idrottare och personer som är fysiskt aktiva.

Vår naprapatbehandling nära dig i Järfälla är bästa lösningen för många olika typer av smärtor och problem –  vad än det kan handla om: nacksmärta, nackvärk, ont i nacken, nackspärr, huvudvärk, spänningshuvudvärk, migrän, axelsmärtor, axelvärk, smärta i hand, handled & armbåge, musarm, tennisarmbåge, ryggont, ryggsmärta, ont i ryggen, ryggskott, knäsmärta, löparknä, höftsmärta, höftvärk, ischias, fotsmärta, smärta i fotled, hälsporre, idrottsskador, muskelspänningar, med många fler. Genom att effektivt kombinera olika tekniker såsom massage, terapeutisk stretchning, muskel- och ledmanipulation, samt anpassad träning kan våra naprapater hjälpa dig återfå din rörlighet och få bort smärtan.

Alla våra naprapater tar hänsyn till varje persons individuella situation och behov när de arbetar med dig som patient. Var och en av våra patienter får en skräddarsydd behandlingsplan baserad på just deras unika problem och mål. Det är viktigt att förstå att våra naprapater alltid fokuserar på att hitta och behandla rotorsaken till problemet, snarare än att bara behandla symptomen. Varför vi betonar detta om och om igen är för att detta innebär att naprapati blir en långsiktig, komplett lösning på dina problem på djupaste nivå, snarare än bara maskering och kortvarig lindring av smärta.

För att uppnå de bästa resultaten rekommenderas regelbundna behandlingar, men de alldeles flesta av våra patienter märker stor skillnad redan efter sin första behandling. Se gärna våra recensioner längst ned till höger, där patienterna beskriver sina upplevelser hos oss! Våra naprapater i Järfälla rekommenderar att du bokar in en behandling en gång i veckan eller varannan vecka, men mycket kan alltså åstadkommas även om du inte gör det.

Vår naprapatbehandling är alltså en helt naturlig behandling som kan hjälpa dig att snabbt slippa smärta och obehag, förbättra rörlighet och även förebyga framtida skador. Genom att behandla rotorsaken till problemet kan våra naprapater hjälpa dig att uppnå långsiktiga resultat och förhindra återkommande problem, allt från ryggsmärta till idrottsskador, med mera. Vi skräddarsyr alltid behandlingsplanen efter dina individuella behov.

En annan fördel med naprapatbehandling som bör nämnas är att det är en icke-invasiv behandling. Det krävs inga mediciner eller kirurgiska ingrepp, vilket gör det till en säker, trygg och skonsam behandlingsform. Det finns ingen risk för biverkningar eller komplikationer som kan uppstå med t ex medicinering eller kirurgi.

Naprapatbehandlingen kan också hjälpa till att drastiskt förbättra din prestation i idrott eller fysisk aktivitet. Genom att arbeta med musklerna och lederna kan en naprapat hjälpa dig att förbättra din rörlighet och kroppshållning, vilket kan förbättra din prestation och minska risken för skador. Det är därför inte ovanligt att idrottare och andra fysiskt aktiva personer söker naprapatbehandling för att förbättra sin prestation och minska risken för skador.

En naprapatbehandling kan också ha en positiv effekt på ditt mentala välbefinnande. Genom att lindra smärta och öka rörligheten kan en naprapat hjälpa dig att känna dig mer avslappnad och bekväm i din kropp. Detta kan bidra till att minska stress och ångest, samt förbättrar ditt mentala välbefinnande.

För att dra nytta av alla fördelar med naprapatbehandling är det riktigt viktigt att välja en erfaren och kunnig naprapat. En kvalificerad naprapat kan skapa en skräddarsydd behandlingsplan som passar dina individuella behov och mål. Naprapater kan arbeta i en mängd olika inställningar, från privata kliniker (som våra kliniker i Stockholm & Sollentuna) till idrottslag, sjukhus och även via hembesök eller kundbesök var än patienten befinner sig och föredrar det.

Så se gärna till att du väljer en naprapat som är legitimerad och har erfarenhet av att behandla dina specifika problem. Innan du bokar en behandling, se gärna även till att du har en tydlig uppfattning om vad du kan förvänta dig från behandlingen och hur många sessioner som rekommenderas för att uppnå dina mål. Genom att arbeta med en erfaren och kunnig naprapat kan du dra nytta av alla fördelar som naprapatbehandling har att erbjuda och uppnå långsiktiga resultat.

När du söker naprapatbehandling i Järfälla hittar du hos oss på Napractiva – Järfällas naprapat absolut bästa sådana. Kom gärna ihåg att det är viktigt att välja en legitimerad och tillräckligt erfaren naprapat för att uppnå de bästa resultaten. Våra naprapater är högrecenserade och rekommenderas av många.

Innan du bokar en behandling med en naprapat är det alltså bra om du har en tydlig uppfattning om vad du kan förvänta dig från behandlingen och hur många sessioner som rekommenderas för att uppnå dina mål. Våra naprapater ger dig även alltid gärna råd och vägledning du behöver, om hur du kan ta hand om din kropp på bästa sätt i övrigt – inklusive träning, kost och livsstilsförändringar.

För att dra full nytta av alla fördelar med naprapatbehandling är det även viktigt att vara beredd på att arbeta tillsammans med din naprapat för att uppnå dina mål. Naprapatbehandlingen är en process som kräver lite tålamod och engagemang, men det är värt det – då det kan leda till stora och betydande förbättringar i din hälsa och livskvalitet.

Det är även bra att veta naprapatbehandlingen inte är en mirakelkur för absolut alla typer av problem, och vissa problem kan kräva andra typer av behandlingar. Men för de alldeles flesta patienter kan naprapatbehandling vara en mycket effektiv, säker och trygg behandlingsform som snabbt lindrar smärtan, förbättrar rörlighet och förebygger skador. Genom att välja en kvalificerad och erfaren naprapat drar du dessutom full nytta av alla fördelar med naprapatbehandling, samt kommer uppnå mycket goda och långsiktiga resultat.

Naprapatbehandling Järfälla: Mer om vår naprapatbehandling

Ryggraden är central för rörelseapparaten och nervsystemet som sträcker sig från den. Över tid kan de olika delarna i ryggraden förlora sin plasticitet och flexibilitet, vilket kan leda till störningar i nervsystemet. I sådana fall är bästa lösningen att besöka en duktig naprapat.

Naprapatbehandlingen är säker och orsakar sällan biverkningar. Vissa patienter kan uppleva mild huvudvärk, trötthet eller smärta i behandlade områden under de första 24 timmarna. Allvarliga komplikationer är mycket sällsynta, speciellt när behandlingen utförs av en erfaren och legitimerad naprapat.

Hos Napractiva – Järfällas naprapat är behandlingen av ländryggssmärta och nackbesvär den mest efterfrågade. Orsaken till besvären är ofta okänd och smärta och besvär kan uttrycka sig på olika sätt. Ländryggssmärta och nackbesvär är dock mest förekommande. För att undvika återkommande besvär är det återigen viktigt att du väljer behandlingen och rehabiliteringen hos en legitimerad naprapat. Här hos oss på Napractiva – Järfällas naprapat hittar du de absolut bästa legitimerade naprapaterna i Järfälla med omnejd, som gärna hjälper dig återgå till din normala aktivitetsnivå så snabbt som möjligt!

Naprapatbehandling Järfälla: Medicinska kontraindikationer för naprapatbehandling

Vi rekommenderar å det varmaste att rådgöra med din läkare innan du kommer till oss om du ingår i någon av dessa riskgrupper:

  • Personer med generellt högblodtryck, proppbenägenhet eller som medicineras med blodförtunnande.
  • Personer med svår osteoporos eller som har genomgått en cancerbehandling, eftersom det kan finnas risk för fraktur.
  • Personer som upplever smärtsamma domningar, stickningar eller förlust av styrka i arm eller ben.
Naprapatbehandling Järfälla: Bästa långsiktiga lösningen

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabiliteringen och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten. Fokus skall ligga på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Våra erfarna naprapater i Järfälla vet att behandlingarna som t ex naprapatbehandling, massage, akupunktur och / eller andra manuella ledbehandlingar kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt för oss att den som kommer till kliniken med återkommande eller långvariga besvär lär sig att regellbundet ta hand om sin kropp med hjälp av specifik träning vi hjälper till med.

Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT). Orsaken till smärtan kan vara många och det är viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan vara också läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta länge kan ofta vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar vår kompletta naprapatbehandling i Järfälla itu med. Du kan tryggt luta dig mot oss och vår kunskap & expertis. Vi hjälper dig steg för steg uppnå de alldeles bästa, långsiktiga resultat – tryggt & säkert. Du är varmt välkommen!

Naprapatbehandling Järfälla: Lite mer om rygg- och ledstabilitet

Stabiliteten är förmågan att begränsa rörelse i en led så att skador eller smärta inte uppstår. En annan definition är att med muskelkraft hålla leden stabilt under de krav en rörelse eller belastning ställer. När kroppen är stabil sker korrekt automatisk aktivering av alla senreflexer kroppen har. Senreflexerna ger information om kroppsställning och kroppsrörelser, nödvändiga för att kunna utföra välorganiserade och smidiga rörelser. Detta kallas proprioception och finns i kroppen som muskel- och skelettsinne.

När vi rör på oss finns sträckkänsliga nervfibrer i senorna, som aktiveras under muskelkontraktionen och hämmar muskeln till den berörda senan, så att vi skall kunna hålla balansen. Dessutom hjälper informationen från senorna att beräkna vinkel och rörelse i leden. Men om den här viktiga funktionen är försenad eller skadad, då blir kroppen instabil. Det kan ske i ett ryggsegment eller i en led, där det finns för mycket eller för lite rörlighet.

Det maximala rörelseutslaget i leden kan vara både för stort eller för litet och risker finns för en överdriven ledrörelse, utanför de fysiologiska gränserna. Vår specifikt anpassade stabiliseringsträning utvecklar din kropps förmåga att kontrollera rörelser som sker mellan lederna i kroppen (ledstabilitet) och din kapacitet att kunna kontrollera hela ryggen / bålen vid de belastningar och krafter som planerade eller oplanerade rörelser med armar och ben utgör. Vår naprapatbehandling i Järfälla hjälper speciellt dina muskelkedjor samverka mycket bättre under belastning & rörelse, samtidigt som våra erfarna, kompetenta naprapater på bästa sätt behandlar alla dina lokalt och globalt stabiliserande muskler. Naprapabehandlingen rekommenderas därför som den ultimata lösningen i synnerhet för problem som har med rygg- och ledstabilitet att göra.

Naprapatbehandling Storstockholm: Boka på din ort

Boka bästa naprapat i Stockholm
Boka bästa naprapat i Sollentuna
Boka bästa naprapat i Bromma
Boka bästa naprapat i Danderyd
Boka bästa naprapat i Ekerö
Boka bästa naprapat i Farsta
Boka bästa naprapat i Gustavsberg
Boka bästa naprapat i Haninge
Boka bästa naprapat i Huddinge
Boka bästa naprapat i Järfälla
Boka bästa naprapat i Kista
Boka bästa naprapat i Kungsholmen
Boka bästa naprapat i Märsta
Boka bästa naprapat i Nacka
Boka bästa naprapat i Solna
Boka bästa naprapat i Spånga
Boka bästa naprapat i Sundbyberg
Boka bästa naprapat i Södermalm
Boka bästa naprapat i Södertälje
Boka bästa naprapat i Tumba
Boka bästa naprapat i Täby
Boka bästa naprapat i Upplands Väsby
Boka bästa naprapat i Vallentuna
Boka bästa naprapat i Vällingby
Boka bästa naprapat i Värmdö
Boka bästa naprapat i Åkersberga
Boka bästa naprapat i Älvsjö
Boka bästa naprapat i Östermalm

Google Recensioner
4.9
219 recensioner
×
js_loader

Napractiva Rehab

Taggar

Naprapat Järfälla, Naprapatbehandling Järfälla

v

Nöjda kunder

"Kanske bästa i Sverige 🙏"

Jerry Orrebacken

Kund

"Fantastiskt! De långvariga ryggproblem jag dragits med under många år har efter bara några få besök hos Julian minskat rejält. Detta har ingen av alla de tidigare kiropraktorer eller naprapater jag besökt genom åren lyckats med. Trevligt, effektivt och med goda resultat."

Rikard Ericsson

Kund

"Fruktansvärt bra service och idrottsmassage! Kan starkt rekommendera!"

Anes Burnic

Kund

"Julian är grymt duktig. Redan från första besöket kunde han minska min smärta. Han har behandlat mig över ett år nu. Och nu behandlar han mitt handikapp och jag ser väldiga förbättringar. Helt grym snubbe."

Johan

Kund

"Jag kan verkligen rekommendera Napractiva. Jag har gått till Therese i lite över ett halvår och har fått så bra hjälp med mina ryggproblem."

Emilie Kindvall

Kund

"Nybesök – Har haft problem i över 30 år. Gått till många men ingen har kunnat hjälpa mig med höften, bröstrygg och nacken. Julian hade ett fantastiskt bemötande. Ställde många frågor och hittade direkt grundproblemet. Julian, jag gillar ditt sätt att läsa 'kunden', se det dolda, vara rak, tydlig, professionell och ärlig. Du har humor med glimten i ögonen. Vilken gåva att du kan hjälpa människor. Jag kände mig redan bättre efter första behandlingen. Är hoppfull och tacksam. Rekommenderar varmt!"

Katharina Brannlund

Kund

"Professional, friendly, competent and likeable!"

David Bergman

Kund

"Har varit till mängder av olika kiropraktorer, massörer och naprapater utan resultat, men Julian är den första som har gett mig genuint hopp om förbättring. Extremt professionell, men samtidigt ett tryggt bemötande med ett genuint intresse och engagemang att hjälpa till. Rak och ärlig. Rekommenderar starkt."

Ronja Brännlund

Kund

"Jag rekommenderar 100% Napractiva, där är alla väldig duktiga och professionella. 😊"

Andrea Restrepo

Kund

"Professionellt hjälp, Julian är väldigt kunning. Smärtan försvinner efter några behandlingar."

Ksenia Augervald

Kund

"Jag hade ont när jag kom dit men nästan smärtfri när jag gick. Tack för hjälpen."

Imran Jakobsson

Kund

"Underverk för min axel, arm och nacke. Har inte haft så här mycket hopp om bättring på evigheter."

Lotta Hammarström

Kund

"Proffsigt bemötande och otroligt bra naprapat! Här känner man att man är i trygga händer. 🌸"

Nina Ahlgren

Kund

"Fantastik behandling och bemötande. Jag känner mig väldigt trygg och i goda händer. Så proffsig behandling som hjälper mig så mycket!! Tack tack tack. ☀️🙏"

Fia Aunsmo

Kund

"Jag har nyligen besökt denna fantastiska naprapat och jag måste säga att jag är oerhört nöjd med min upplevelse. Naprapaten var mycket kunnig och professionell, och behandlingen var verkligen effektiv. Jag upplevde ständig smärta i ryggen och nacken och hade svårt att hitta lättnad från mina besvär. Men efter att ha besökt naprapaten kände jag en omedelbar förbättring av min smärta och ökad rörlighet."

Patrick

Kund

"Fantastisk kvalitet i bedömning och behandling av skada. Professionellt. Super nöjd."

Charles Wyatt Ehrstedt

Kund

"Jag har haft en otroligt positiv upplevelse av Julian och Napractiva från första kontakten. Under behandlingens gång har jag känt mig trygg och väl omhändertagen - för att inte tala om betydligt mer rörlig i kroppen. Kan varmt rekommendera Napractiva."

Alma Johanson

Kund

"Otroligt proffsig, kunnig och omtänksam. Klart bästa naprapat jag besökt."

Aaron Kroon

Kund

"Jag mår mycket bättre redan efter första besök och jag ser framemot med mera besök hos er. Jag hoppas att alla smärtor kommer att försvinna! Tack igen för att du finns ⭐⭐⭐⭐⭐👌"

Tina Gatsinzi

Kund

"Jag har haft problem med ryggen i flera år och tog äntligen tag i problemet... Redan efter första besöket hos Julian kände jag mig mer rörlig och hade mycket mindre smärta i ryggen, kan inte annat än att rekommendera! 5/5."

Jimmie

Kund

"Fantastiskt bemötande och mycket nöjd redan efter första behandlingen av nacke och rygg. Förtroendeingivande och mycket professionell. Med skador och operationer känner jag att jag hittat 'rätt'. Tack!"

Jenny Wallin

Kund

"Proffs 👍"

Maria-Paz Sundberg

Kund

"Otroligt vänligt och bra bemötande. Proffsigt rakt igenom! Mina besvär jag hade med nacke och arm är nu borta."

Dimitris Dim

Kund

"Professionell och personlig. Bra bemötande och utförande avgör. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt!"

Lisa Mellgren

Kund

"Jag har haft reumatoid artrit i många år. En dag såg jag en annons på Facebook om att Napractiva botar olika smärtor. Jag provade det och redan efter fem pass känner jag en stark förbättring. Jag minskade antalet tabletter från flera om dagen till en. Jag mår bra, jag kan leva och arbeta normalt utan smärta. Jag vill säga ett stort tack till Julian. Han utför mirakel."

Rima Pukeniene

Kund

"Den absolut bästa naprapaten jag besökt, kan definitivt rekommendera Julian till alla som söker en erfaren, professionell och engagerad person som verkligen kan sitt yrke. Kommer definitivt tillbaka!"

Reanwar Asaad Ali

Kund

"Jag har haft ryggproblem i snart 3 år, gått till olika naprapater, varit till Fascia kliniken, sjukgymnaster via vården, till slut skrev sjukvården ut mig med 'Vi kan inte göra mer, du får lära dig leva med dina rygg besvär'. Jag fick sedan tips på Julian och Napractiva. Har varit där några gånger nu och varenda gång kommer jag ut som en ny människa. Känner att jag äntligen är på väg att få bukt med mina ryggproblem."

Heba El Sheemy

Kund

"Lätt att hitta platsen. Det hjälpte mycket redan på en gång. 👍🏽 Jag är mycket nöjd."

Senait Misgina

Kund

"Efter år av smärtor i nacken och besök hos ett antal naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer så hade jag tappat hoppet. Bokade en tid hos Julian inkl. akupunktur och kände direkt att det här var en helt annan nivå. Högt engagerad och extremt duktig naprapat med det där lilla extra. Rekommenderar varmt Julian - den bäste jag besökt."

Cecilia Saberi

Kund

"Den bästa naprapaten jag varit till."

Katarina

Kund

"Kunde knappt gå före besöket. 30 minuter senare var jag pånyttfödd. :)"

Curt Heinrich

Kund

"Så nöjd, har varit kund ca 7 år."

Jeanette Falk

Kund

"Första av 8 napprapater / fysioterapeuter som hittat grundorsaken till flertal idrottsskador."

Theo Gunnberg-Querat

Kund

"Min sambo har haft problem med rygg och nacke i flera år, han har gått till alla möjliga olika, t.o.m. kotknäckaren i stan, men inget har hjälpt. Men idag träffade vi den bästa naprapaten i Sverige. Min sambo kan äntligen röra sig och har äntligen kraft att orka leka och busa med sin dotter igen. Rekommenderas starkt! Han gör olika saker som man ser på videoklipp utomlands, men ingen annan kiropraktor eller naprapat har någonsin gjort det, förutom han, och han gjorde det. Min sambo är så nöjd och känner att han äntligen kan andas, utan att må dåligt. 11/10 möjliga får detta besöket."

Emelie Ekholm

Kund

"Redan efter första gången kände jag skillnad, här får man resultaten man söker efter."

Daniel Livani

Kund

"This team is probably the best in Europe! Thank you for saving my body so many times! With training martial arts a lot of things happen. Julian with team always helps me to get back on track. Thank you!!"

P Capitaõ Grape

Kund

"Jag har gått till Julian i ca 8 år. Efter att ha haft problem med ryggen från att träna simning 10 pass / vecka, så känner man direkt skillnad efter ett fantastiskt besök. Nu när jag tränar för och tävlar i triathlon på nationell nivå. Så har det varit toppen med att boka in en behandling. Oavsett om det är en naprapatbehandling för ryggen eller en massage för att återhämta kroppen. Alltid toppklass och supertrevligt."

Calle Westberg

Kund

"Har elitidrottat i 15 år och haft mängder av olika naprapat / sjukgymnaster genom åren. Men här har jag fått min bästa behandling. Proffsigt bemötande och åtgärdade mina problem direkt. Kan starkt rekommendera ett besök, ni kommer inte ångra er."

Klas Nordström

Kund

"Gick från att behöva ta morfin till att kunna gå utan smärta."

Arad Basketball

Kund

"Trevligt bemötande, gav ett mycket kompetent intryck."

Robin Maddock

Kund

"Mycket duktig naprapat, jättetrevlig och vet vad han gör! Varmt rekommenderar! 🙂"

Marko Jovanovic

Kund

"Fått hjälp med bli av med intensiva nack & axelsmärtor efter tips om Julian av släkting. Proffesionellt mottagande och behandling, man vet vad man gör och det kan kännas. ;) Rekommenderas starkt."

Pelle Nilsson

Kund

"Professionell och tog sig tiden att kontrollera hela kroppen för att hitta källan till mina problem för att sedan ge mig en handlingsplan."

Lina Persson

Kund

"Julian är väldigt kunnig och kunde snabbt identifiera vad mitt problem var och vilka steg som jag behövde ta för att åtgärda det. Rekommenderas starkt."

Linus Videfors

Kund

"Julian på Napractiva är en utomordentligt kunnig, precis och kompetent behandlare! Han tar emot en med ett trevligt och förtroendeingivande sätt och man går därifrån med rak och smärtfri rygg och ny energi."

Anja Qvarforth

Kund

"Julian är riktigt duktig och bemöter sina kunder på deras nivå. Han förstår nivån på träning jag är på och både anpassar kommunikation och behandling utefter det på ett klockrent sätt."

Joakim Nilsson

Kund

"Otroligt nöjd med både bemötande och behandling hos naprapat! Jag kommer definitivt bli en återkommande kund och kan varmt rekommendera kliniken."

Matilda Thunberg

Kund
Naprapat Järfälla - Napractiva - Järfällas naprapat - Bästa naprapat i Järfälla - Logga - Separator with icon - 55x54

Napractiva - Järfällas naprapat finns där du finns!

Slipp stress kring resande i en storstad. Spara massor av tid och fokusera istället all din energi på att koppla av, bli bättre och må bäst - när du vill, var du vill! Få alla Napractiva - Järfällas naprapats populära tjänster där du är. Under tiden du skulle behöva köra till oss - eller åka kollektivtrafik - kan du istället vila, njuta och återhämta dig, där du trivs bäst och där du har lättast att slappna av. Inget mer letande efter parkering eller nästa buss / tåg, i sommarhettan eller vinterkylan. Genom att boka våra smidiga hembesök eller kundbesök (på ditt företag, hotell eller annan valfri plats) i Järfälla - får du tjänsten du önskar, när du vill, var du vill. Vi på Napractiva – Järfällas naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Järfälla med omnejd – var än du befinner dig och föredrar det. Varmt välkommen med din bokning här!

Naprapat Järfälla - Napractiva - Järfällas naprapat - Hembesök och kundbesök - 1

Hembesök & kundbesök i Järfälla

Napractiva - Järfällas naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Järfälla med omnejd - var än du befinner dig och föredrar det! Vår kompetenta och professionella naprapat, massör / massös eller akupunktör kommer till dig där du är, vilket sparar din värdefulla tid och gör att du kan fokusera dig på din återhämtning, utan stress som resor till och från lokaler i en storstad medför. Varmt välkommen att boka din tid här och så ses vi helt enkelt hos dig, på adressen du valde, exakt då! Väl mött!

Naprapat Järfälla - Napractiva - Järfällas naprapat - Napractivas lokaler - 1

Lokaler i Stockholm & Sollentuna

Föredrar du istället att resa till och besöka en lokal är du även alltid varmt välkommen att boka en tid i våra trevliga lokaler på Sankt Eriksgatan 48D i Stockholm eller på Aniaraplatsen 4 i Sollentuna. Du hittar gott om parkeringsplatser i omedelbar närhet, strax intill lokalerna, med kort gångavstånd till varje lokal. Mer info kring hur du hittar till våra lokaler i Stockholm & Sollentuna finns här - varsågod! Vi tillhandahåller snabb och proffsig hjälp med många olika typer av besvär och skador, samt kan hjälpa dig slippa smärta och obehag redan idag. Hjärtligt välkommen!

Öppettider

Varmt välkommen!

Mån - Fre: 08:00 - 19:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Få våra tjänster gratis!

Napractiva - Järfällas naprapat stödjer alla former av friskvårdsbidrag! Friskvårdsbidraget är ett bidrag som arbetsgivare kan välja att ge sina anställda. Då betalar du inte för våra tjänster själv, utan det är din arbetsgivare som betalar åt dig - via ditt friskvårdsbidrag. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag till alla tjänster som är godkända som friskvård! Våra proffsiga naprapater i Järfälla hjälper dig gärna kring alla frågor. Hos oss blir du frisk, välmående och maximerar din produktivitet. Skräddarsydda återhämtningsövningar & uppföljningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet ingår. Vi hjälper dig effektivt minska stressen, främja avslappningen, öka koncentrationsförmågan, lungkapaciteten och syreupptaget i kroppen (vilket gör dig mer alert och pigg), förbättra matsmältningen (du blir inte längre trött efter mat - tvärtom), med mycket mera! Allt detta gör dig mycket mer produktiv och effektiv på jobbet!

LÄS MER
Vi använder cookies. Hantera.
Vi använder cookies. Hantera.
Boka tid